Semanis Ukhuwwah

Wednesday, September 8, 2010

Salam Aidilfitri dari Perlembahan Nil, Mansurah..Mesir

Assalamualaikum wbt...
Di kesempatan ini ana menyusun sepuluh jari memohon jutaan kemaafan buat buat pembaca andai terdapat salah dan silap sepanjang ana menjadi 'blogger' ini...

Ucapan Salam dari Perantauan buat kalian..

Mohon ampun dan maaf ats segala silap dan salah buat Ayah dan Mak di kampung Pengkalan Hulu, Perak..halalkan segala makan dan minum & segala penat lelah untuk membesarkan anak mak yg "baik' nie..

Juga buat kaum keluarga, yg disayangi adik beradik seramai 10 orang (4abang, 4kakak dan sorang adik perempuan) dan anak2 sedare ciklah yang comel2, kalian mmg best!..tunggu kepulangan ciklah awal bulan 11 ye..

Buat guru2..ustaz/ah...muarabbi..yang pernah mendidkdiri ini..Juga mohon maaf dipinta.halalkan segala ilmu dan tarbiyah yg diberi..Alfun syukran kerana berjaya mendidik ana menjadi 'manusia'..

Tidak ketinggalan juga buat sahabat/iah seperjuangn samaada di Malaysia ataupun di Mesir...ana mohon maaf andai terdapat kekhalalan, kenakalan, dan apa2 je la...yang membuatkan antum/antunna xsenang ngn ana...maaf zahir batin k..

Yang paling penting...doa perlu dipanjatkan buat "Rabbul Izzati" agar diampunkan segala dosa. Moga Madrasah Ramadhan yang dilalui menjadi medan untuk mentarbiyah diri menjadi insan yang bertaqwa..

Desingn untuk wallpaper dekstop.... maaf ye pada UPPH DPMM, kelam kabut skit desingn ni=)

Kepada Warga Mansurah...Insyaallah, pada 2 Syawal akan diadakan rumah terbuka DPMM. Mari sama2 kita memeriahkan Riang Ria Aidilfitri...

Rujuk http://dpm-mansoura.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut.

Salam Lebaran,
Fadhilah Esa
Related Posts with Thumbnails

:: Seuntai Madah ::

Blog

Blog